Κορυφαίες πωλήσεις

Παντελόνια κυνηγιου

Νέα προϊόντα

90329 Παντελόνι SNYPE Παραλλαγής

New product

Οι σχεδιαστές της Hillman, σχεδίασαν το Snype, με σκοπό να απαντήσουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κυνηγιού στο αγρό και στο δάσος κατά τις δύσκολες ημερες του έτους.

More details

40,00 € (με φπα)

-33,00 €

73,00 € (με φπα)

  • Για να σχεδιάσεις παντελόνια που μπορούν να ανταποκριθούν σε πολυάριθμες, και πολλών φορών αμοιβαίες απαιτήσεις, δεν είναι εύκολο. Οι σχεδιαστές της Hillman, σχεδίασαν το Snype, με σκοπό να απαντήσουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κυνηγιού στο αγρό και στο δάσος κατά τις δύσκολες ημερες του έτους. Ο ελαφρύς, αλλά σκληρός συνδυασμός μεταξύ του βαμβακερού υφάσματος και του πολυέστερ, ιδιαίτερα εξελιγμένο για απαλότητα και άνεση, σας κάνει να ξεχνάτε τον εκνευρισμό από την υγρασία και από τα άγρια υφάσματα που πλήγωναν τα γόνατά και τους μηρούς σας. Έχουμε σχεδιάσει αυτά τα παντελόνια με ψηλή μέση και ελαστκή ρύθμιση από το σύστημα Second SkinT, έτσι ώστα το βάρος από τη ζώνη των αξεσουάρ και από τη ζώνη φυσιγγίων είναι ουσιαστικά ισσορπημένο μεταξύ των δύσκολων πεζοποριών. Οι μπροστινές βασικές τσέπες με αρκετό χώρο για να ασφαλίσουν τη μεταφορά των αξεσουάρ. Πίσω τσέπες με φερμουάρ για ασφαλή συντήρηση των σημαντικών εγγράφων. Τσέπες φορτίου με φερμουάρ για κουβάλημα των βαριών και μεγάλων αντικειμένων, χωρίς προσπάθεια, όπως τα κουτιά των φυσιγγίων και τα μπουκάλια του νερού. Επιπρόσθετη ενίσχυση στα γόνατα και χαμηλά, η οποία χαλαρώνει με σκοπό να μην επιρεάζονται οι κινήσεις σας. Οι ρυθμίσεις των αυτοκόλλητων ταινιών στα πατζάκια των παντελονιών σταματούν τα έντομα και τα αγκάθια από το να μπαίνουν μέσα. Με αυτα τα πατζάκια, θα χαρείτε μία όμορφη κυνηγητική μέρα, χωρίς ενοχλήσεις από άσχημα σχεδιασμένα ρούχα που θα χαλάσουν την ευχαρίστησή σας.

Κριτικές

Δεν υπάρχουν κριτικές πελατών προς το παρόν.

Γράψτε μια κριτική

90329  Παντελόνι SNYPE Παραλλαγής

90329 Παντελόνι SNYPE Παραλλαγής

Οι σχεδιαστές της Hillman, σχεδίασαν το Snype, με σκοπό να απαντήσουν στις ιδιαίτερες απαιτήσεις του κυνηγιού στο αγρό και στο δάσος κατά τις δύσκολες ημερες του έτους.